Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Martin Zahálka, se sídlem U Staré zastávky 497, 566 01  Vysoké Mýto, IČ 11885009, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký je rozdíl mezi smaltovanou a přírodní litinou?
11.03.2022 O nádobí
Jaký je rozdíl mezi smaltovanou a přírodní litinou?
Litinové nádobí se v dnešní době znovu těší velké popularitě, jako za dob našich babiček a prababiček a patří mezi zlatý standard kuchyňského vybavení... číst celé
Hrnec, kastrol a rendlík. Jaký je mezi nimi rozdíl a jak vybrat to správné nádobí?
10.02.2022 O nádobí
Hrnec, kastrol a rendlík. Jaký je mezi nimi rozdíl a jak vybrat to správné nádobí?
Nádobí je již spousta druhů a vznikají další. Některé nádobí je vyrobeno pro speciální účely, jiné lze použít téměř na cokoli. V posledních letech se ... číst celé
Bounty a Raffaelo kuličky lepší než kupované
Bounty a Raffaelo kuličky lepší než kupované
Jestliže máte v oblibě kokos nebo máte prostě rádi kuličky Raffaelo a tyčinky Bounty, možná už víte, že si je můžete připravit i doma a už nebudete ch... číst celé
Banánovo - jablečný chlebík bez cukru
Banánovo - jablečný chlebík bez cukru
Recept na tento banánovo – jablečný chlebík mě na cestě životem doprovází už poměrně dlouho a na snídani je jako dělaný. Dnes se s Vámi o tento recept... číst celé
Buďte v obraze. Přihlašte se k odběru a nezmeškejte akce, slevy a novinky!
© jsemvkuchyni.cz - kvalitní kuchyňské nádobí - 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz