Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora Miroslav Jahoda | 30.1.2023
S tímto obchodem jsem velice spokojený, příjemné jednání a rychlé dodání. Pánev kterou jsem zakoupil - Korkmaz Proline- nerezová "paella" pánev 32 cm - je super, parádně se na ní dělá. Co se mi nelíbí je, že jsem nenašel výce různých průměrů této pánve .
VT Avatar autora Věra Tebrová | 22.1.2023
Velice rychlé dodání zboží a skvělá komunikace. Tak by měly vypadat všechny obchody :)
J Avatar autora Jiří | 15.12.2022
S obchodem jsem velice spokojen i se zbožím, rychle vyřízeno.
DN Avatar autora Dana Nekolná | 10.12.2022
Vse ok.
Avatar autora | 12.10.2022
vše rychle vyřízeno
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Mockrát děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo dle vašich představ. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 4.10.2022
Zboží jsem vracela, ale se službami obchodu jsem byla spokojená. Trochu déle trvalo vrácení peněz, ale komunikace byla dobrá.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážená zákaznice, Mockrát děkujeme za pozitivní recenzi navzdory tomu, že vrácení peněz trvalo trochu déle než obvykle. Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 10.9.2022
- žádná není

Velký výběr zboží, našel jsem zde i to, co jsem marně hledal v četných jiných obchodech!
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Děkujeme Vám za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás našel vše, co jste potřeboval :) Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 3.9.2022
Vše v pořádku.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Dobrý den, Děkujeme Vám za objednávku a hodnocení našeho obchodu. Vážíme si toho. Budeme se těšit na vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 22.7.2022
Bezchybné jednání s prodejcem, rychlé dodání. VOK vynikající.Úplná spokojenost.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážená zákaznice, Dobré ráno, Děkujeme Vám za objednávku a hodnocení našeho obchodu. Vážíme si toho. Ať Vám zboží od nás dlouho slouží a budeme se těšit na vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 17.7.2022
+ Velký výběr na jednom místě. Kvalitní zboží.

Rychlé doručení.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážená zákaznice, Dobrý večer, Děkujeme Vám za objednávku a ještě více za hodnocení našeho obchodu. Ať vám zboží od nás dlouho slouží a budeme se těšit na vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 7.7.2022
+ můj třetí nákup a opět nadstandartní přístup v komunikaci
+ snažili se mi vyjít ve všem vstříc i přes mé všetečné otázky
+ velmi ochotné vyřízení reklamace (výrobní vada)
+ přehledné stránky
+ nemám problém se sem vrátit a znovu zde nakoupit

již jsem několika lidem doporučil aspoň se sem podívat :-)
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, dobrý den, Velice si vážíme vaší skvělé recenze na náš obchod. Zároveň nás velmi těší, že se k nám vracíte a náš obchod dokonce přátelům doporučujete. Děkujeme :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 13.6.2022
+ Mimořádně rychlé / krátké dodací lhůty!

Skvělé rychlé dodací lhůty
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Velice si vážíme vaší skvělé recenze na náš obchod. Ať vám zboží od nás dlouho slouží a budeme se těšit na vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 1.6.2022
+ Hezký sortiment
+ Dobré ceny
- Zboží by mohlo být do přepravy trochu lépe zabalené

MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Velice si vážíme vaší skvělé recenze na náš obchod. Budeme se snažit zboží ještě lépe balit, aby nedošlo k žádnému poškození. Děkujeme za podnět :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 30.4.2022
+ nakupuji po druhé a opět výborná komunikace
+ ochota pomoct i s dotazem na produkt, který není součástí nabídky
+ stránky přehledné a velmi příjemně se vybírá :-)

rozhodně, když budu rozšiřovat kuchyňské litinové vybavení, tak se sem vrátím
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Velice si vážíme vaší skvělé recenze na náš obchod. Ať vám hrnce od nás dlouho slouží a budeme se těšit na vaši další návštěvu :) Přeji krásný den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 15.3.2022
Very professional and friendly service. I am 100% satisfied. The lid of laundry basket was damaged and was replaced without any complication.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Dear customer, Thank You very much for Your positive feedback. We really appreciate it. Have a nice day. Best regards, Martin Zahálka. Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 9.3.2022
+ Rychlost a dobrá komunikace.

MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Velice nás těší Vaše pozitivní recenze na náš eshop. Děkujeme. S pozdravem, Martin Zahálka. Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 25.2.2022
+ - vysoká ochota pomoct s výběrem
+ - rychlé reakce na email nebo integrovaný chat na stránkách
+ - ochota odpovídat na všetečné otázky :-)
+ - velice rychlá expedice objednávky (byla skladem)

Dlouho jsem nebyl, tak spokojený s nákupem na e-shopu. Objednávku mi vyexpedovali doslova tři minuty od objednávky včetně osobní reakce na mé všetečné mailové dotazy.
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážený zákazníku, Mockrát děkujeme za perfektní hodnocení a Váš milý a přátelský přístup :) Snážíme se pro zákazníky zprostředkovat co nejpříjemnější zkušenost s naším eshopem. Ať Vám hrnec od nás dlouho slouží a budeme se těšit na Vaši další návštěvu :) Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 3.2.2022
+ rychlá komunikace a rychlé dodání zboží

Bezproblémová komunikace a rychlé dodání zboží
MZ Avatar autora Martin Zahálka (Administrátor) 11.11.2022
Vážená zákaznice, Dobrý den, Děkujeme Vám za skvělé hodnocení, kterého si velmi vážíme. Ať Vám zboží od nás dlouho slouží a budeme se těšit na Vaši další návštěvu :) Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 26.1.2022
Rychlost, sortiment je skladem, ochota, spolehlivost.
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, Mockrát Vám děkujeme za hezké hodnocení. Vážíme si toho a budeme se těšit na Vaši další návštěvu :) Přeji hezký den. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz
Avatar autora | 4.12.2021
+ Rychlost dodani
- Nekvalitní zboží, dózy křehké po první manipulaci jedna naprasklá a poradně nejdou zavřít víčka , tak aby tesnila. Už bych si je neobjednal

Nekvalitní zboží, dózy křehké po první manipulaci jedna naprasklá a poradně nejdou zavřít víčka , tak aby tesnila. Už bych si je neobjednal
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý večer, Mrzí nás Vaše negativní zkušenost s kvalitou dóz na potraviny. I u nás se mohou vyskytnout produkty s nějakou výrobní vadou. Odlišujeme se ale tím, že Vám rádi pomůžeme s reklamací. Určitě se nám ozvěte a věřím, že situaci vyřešíme. S pozdravem, Martin Zahálka Jsemvkuchyni.cz